Lad os hjælpe dig!
(+45) 4045 5951

Om Schmeer

Missionen om at levere de bedste resultater

Malerfirma Schmeer A/S er placeret på Amager i København og vi udfører arbejde i hele Københavnsområdet. Vores mission er at levere resultater, som udstråler kvalitet og solidt håndværk og som lever op til vores kunders forventninger – og gerne mere til.

Vi har samlet det stærkeste og dygtigste team, som håndterer alt fra byfornyelser til træbeskyttelse af hegn – både til private og til erhverv. Vi har kendskab til al slags malerarbejde og ingen opgave er for stor eller lille. Lige meget hvad dit projekt indebærer, står vi klar til at vejlede dig og tager imod alle udfordringer med et smil.

En succesfuld afslutning på et projekt

Et malerjob er oftest den afsluttende fase i et byggeprojekt, og kommer i sidste ende til at skulle afspejle det visuelle ønske. Vi ved af erfaring, at det er de små detaljer, som giver glade og tilfredse kunder. Det betyder, at vi altid arbejder for at følge tidens trends og tendenser inden for materiale og farver, så vores arbejde afspejler det nutidige kvalitetshåndværk.

Vi sætter derudover en ære i at lave reelle aftaler, som afspejler tidsrammens muligheder. På den måde kan vi sørge for at overholde vores deadlines. Hermed sikrer vi et godt forløb for begge parter, hvor sparring og kommunikation undervejs fører til en succesfuld afslutning på dit projekt.

 

Galleri

Galleri

Her vil du kunne se billeder fra diverse opgaver vi har løst gennem årene.

Referencer

Referencer

Vi har udført arbejde for bl.a. Parken, Sticks’N’Sushi og mange flere.

Links

Links

Se et udvalg af relevante links

Vil du høre mere?

Vil du høre mere?

Du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.