Lad os hjælpe dig!
(+45) 4045 5951

Et seriøst malerfirma i København

Malerfirma Schmeer A/S er ejet af malermester Guido Schmeer og er beliggende på Backersvej 34 i København S. Vi er et seriøst malerfirma, som vægter kvaliteten i vores arbejde højst og som tilbyder professionelle malerløsninger til hele Københavnsområdet. Vi følger tidens trends og udvikling inden for faget, så vi altid kan tilbyde den bedste vejledning omkring løsninger, farver og materialer.

Ingen opgave er for lille eller stor

Vi har udført arbejde for store virksomheder som Parken og Sticks’N’Sushi såvel som for små private tiltag. Vi klarer altså alle opgaver, små som store, uanset om det er til privat eller erhverv – og enhver opgave er lige vigtig for os. Vi prioriterer vores samarbejder højt og ønsker at give den absolut bedste service, som bliver husket. Derfor går vi højt op i at overholde vores aftaler og følger altid projektet til dørs ud fra dine ønsker.

Maler med garanti

Malerfirma Schmeer vil gerne forsikre om malerarbejde af højeste kvalitet. Derfor er vi medlem af både Danske Malermestre og Københavns Malerlaug, hvilket garanterer, at en løsning fra os bunder i solidt godt håndværk, som lever op til dine forventninger. Vi arbejder for et sundt, godt arbejdsmiljø og for at skabe nogle gode samarbejder, både for vores malere imellem og med vores kunder.

 

Galleri

Galleri

Her vil du kunne se billeder fra diverse opgaver vi har løst gennem årene.

Referencer

Referencer

Vi har udført arbejde for bl.a. Parken, Sticks’N’Sushi og mange flere.

Links

Links

Se et udvalg af relevante links

Vil du høre mere?

Vil du høre mere?

Du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.